Video Thomas

Thomas zit in een rolstoel. Hij ontdekte dat er dan ineens veel minder mogelijk is door trapjes, smalle doorgangen.... Maak het toegankelijk, want ook Thomas wil blijven meedoen in de samenleving.

Video Thomas

(Ik ben Thomas. Ik heb een dwarslaesie. Dat betekent eigenlijk dat ik niet kan lopen. Mijn benen doen helemaal niks meer. Ik zit dan ook vast in een rolstoel. Het is zes jaar geleden gebeurd.)
(Ik kwam weer in de stad en toen kwam ik erachter dat ik in één keer de winkels niet meer in kon, in de horeca niet naar het toilet kon, met m'n knieën niet onder een tafeltje kon zitten, hoge drempels, trapje op, trapje af. Helaas werkt dat bij mij niet meer.)
(Ik wil heel graag meedoen in de samenleving. Maak het toegankelijk. Zorg ervoor dat ik er kan komen, want dan kom ik graag bij jullie een biertje drinken.)
(Beeldtekst: Verplaats je eens in iemand met een handicap. Ontdek wat jij kunt doen op meedoenmeteenhandicap.nl. Een blauw rechthoekig logo met daarin de tekst: VN-verdrag Handicap, gelijke rechten voor iedereen.)

RUSTIGE MUZIEK DIE WEGEBT